Adopteer een Bommelse Appelboom

In de Zelfplukboomgaard 't  Straatje biedt Wouter consumenten  de mogelijkheid om zelf een eigen  appelboom te adopteren.  Deelnemers aan Adopteer een Bommelse Appelboom hebben hier een eigen appelboom met een eigen nummer en naambordje. Een eigen appelboom speciaal voor u maar met de wetenschap dat een professional voor u de boom zorgt. Gelijk het eerste jaar heeft u al een normale oogst van de volwassen bomen. Adoptanten zijn welkom op de speciale bijeenkomsten rond snoei, bloei, dunning en natuurlijk in de herfst om de eigen appelboom leeg te plukken. Zo leren ze ook wat over fruitteelt in eigen tuin.  Met een eigen groep op Facebook blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen met de zelfplukboomgaard en de adoptiebomen.

Hoe werkt het?

U kunt voor 29,95 euro per jaar u eigen appelboom als persoon, familie of bedrijf adopteren.  U mag een zelf gemaakt bordje met uw eigen naam bij de boom plaatsen.  Eventueel plaatsen wij voor een extra bedrag een naambordje bij uw boom. Op verschillende momenten bent u samen met uw familie welkom in de Zelfplukboomgaard om de ontwikkelingen te volgen. Wij zorgen natuurlijk voor een ontvangst met koffie/thee met wat lekkers. U bent vrij om deze bijeenkomsten te bezoeken maar verwachten u uiteraard wel tijdens de zelfplukdagen uw eigen boom leeg te komen plukken.  In maart is er een snoeibijeenkomst waar u tekst en uitleg krijgt over alles rond de snoei van fruitbomen en appelbomen in het bijzonder. Eind april/begin mei is er een bloesembijeenkomst waar o.a. de imker u alles over bijen en honing zal vertellen. In de loop van de zomer bent u welkom om tijdens een gezellig samenzijn het groeiproces van de appels weer eens persoonlijk te komen bekijken. Het hoogtepunt volgt natuurlijk in de herfst als de appels rijp zijn om te plukken.

Aanmelden of meer info kan door te mailen naar wte@fruitadvies.nl. U ontvangt dan het infopakket voor adoptanten.


Bedrijfsadoptie

U kunt ook  als bedrijf appelbomen adopteren voor uw medewerkers , klanten of relaties. Meer info hierover op bedrijfsadoptie op deze site.

Locatie

Zelfplukboomgaard 't Straatje

Het Straatje

5301 JZ Zaltbommel

Email: wte@fruitadvies.nl

Telefoon: 06-38419771