TEam

Mijnfruitboom.nl is een bedrijfsactiviteit van Wouter van Teeffelen die dit al zelfstandige opgestart is. Maar  als zelfstandig/zpp-er werk ik niet alleen. Voor het leveren van plantmateriaal werken we samen met gespecialiseerde boomkwekers. Echt grote klussen als fruithovenier worden samen gedaan met een ervaren hovenier, ook met fruitervaring, die ook over groter materiaal als een tuinbouwtrekker e.d. beschikt.  Wouter beschikt over een groot netwerk binnen en buiten de fruitteelt waarvan als het nodig is volop gebruik gemaakt wordt.

Even voorstellen

Mijneigenfruitboom.nl is een initiatief van Wouter van Teeffelen.  Wouter is opgegroeid op een fruitbedrijf in het Brabantse Lithoijen. Zijn hele arbeidsleven is hij al werkzaam in de fruitteelt. Sinds 2006 is Wouter onder de naam WTE Fruitadvies zelfstandig fruitteeltadviseur voor professionele fruittelers. Dit naast een eigen kleiner fruitbedrijf Boomgaard Lithoijen waar ik nog steeds bij betrokken ben maar wel inmiddels mijn werkzaamheden voor zeer groot deel afgebouwd heb. 

Sinds 2015 richt hij met zijn Zelfplukboomgaard  't Straatje en zijn Bommelse Zelfplukdagen ook veel meer op particulieren. In verlengde daarvan ligt ook mijneigenfruitboom.nl.

 

Wouter is  ook actief met advies aan en projecten voor agrariërs die producten rechtstreeks naar consumenten verkopen.  Daarvoor is WTE Support opgezet dat zich richt op advies en ondersteuning aan boerderijwinkels en agrarische directvermarkters in alle tuin- en landbouwsectoren.

 

Wouter is getrouwd, heeft twee kinderen en woont zelf in de binnenstad van Zaltbommel.

 

Wilt u (nog) meer weten over Wouter, bekijk dan zijn LinkedIn-profiel.


Overige websites & accounts social media

Naast deze website is er voor andere bedrijfsactiviteiten www.fruitadvies.nl, www.wte-support.nl en www.zelfplukboomgaard.nl.

 

Social Media is echt Wouter zijn ding. Dit startte goed in 2011 met een twitter -acount @fruitteeltinfo dat vooral berichten voor de professionele fruitteelt plaats.  Inmiddels heeft dit account 1200 volgers. Later volgde een Facebook-pagina Fruitteelt.info @fruitteeltinfo.

Voor de Zelfplukboomgaard is er een Facebook-pagina Zelfplukboomgaard en twitter @zelfplukdag.  Voor boerderijwinkels en andere agrarische directvermarkters is er een Facebook-pagina Agrarische Directvermarkting @directvermarkting en  twitter-account @directafzet.

 

Daarnaast heb ik als Wouter van Teeffelen een account bij LinkedIn, Instagram en Pinterest. Daar ben ik wel veel minder actief met het plaatsen van berichten.

 

 

Locatie

Kerkstraat 39

5301 EG Zaltbommel