Bedrijfsadoptiebomen

Wat is het?

 

U kunt ook als bedrijf appelbomen adopteren voor uw werknemers, klanten of relaties  Dat is ook weer orgineler dan het aloude kerstpakket, cadeaubon, flesje wijn of wat je nog meer niet beter kunt verzinnen.  In 2020 zijn we hier bij toeval mee begonnen toen een snoepfabrikant zelf me dit idee kwam.

 


Hoe werkt het?

Het principe van het adopteren is hetzelfde als bij de normale appelboomadoptie.  De algemene informatie hierover staat onder adoptiebomen op deze site. Het verschil is vooral dat het ook mogelijk is om als soort van uitje voor personeel of relaties ook op een andere afgesproken tijd dan de normale Bommelse Appeldagen met zijn allen kunt komen plukken.  Eventueel komt er een sticker met uw logo op het bordje. U krijgt een persoonlijke rondleiding en plukinstructie in de boomgaard. Op verzoek kunnen we een lunch of barbeque tussen de appelbomen voor uw groep organiseren.

 

Prijs

Een adoptieboom kost 29,95 euro per jaar. We geven bij bedrijfsadoptie geen korting op de appelboom maar faciliteren uw groep zonder extra kosten voor een eigen zelfplukdag.